Akron Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Witam, Noszę się z zamiarem kupna słuchawek dousznych za max 8 dyszek. Jeśli za stówkę/110 zł można ugrać jakieś niesamowite słuchawki życia, to oczywiście dołożę. Słuchawki będą używane do laptopa oraz telefonu w celu słuchania muzyki i oglądania filmików na yt. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Audiobudget.com Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Widzę, że słuchawki chyba wszystkie z AliExpress. Czy są jakieś, na które nie musiałbym czekać wieczności? Może coś w rodzimych sklepach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Widzę, że słuchawki chyba wszystkie z AliExpress. Czy są jakieś, na które nie musiałbym czekać wieczności? Może coś w rodzimych sklepach?Mam za Ciebie sprawdzać ktore z listy są dostempne na allegro? Oj leniuszku leniuszku.Poszukać cześć z topi jest dostempna w Polsce. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Znalazłem na allegro może 2 modele z "topki", jednak cenowo są one za wysoko (druga sprawa, że na aliexpress kosztują 15$ a na Allegro nad stówkę ;)). Nie ma jakiegoś modelu dostępnego normalnie w polskich marketach godnych polecenia? Albo chociaż dostępnego na Allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 W tej cenie raczej nie wiekszosc to szrot. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivymike Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2019 https://www.morele.net/sluchawki-baseus-enock-h06-czarne-5460108/ Polecam te, cena/jakość bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ja mam te i całkiem nieźle grają, ale ja to głuchy jestem https://m.ceneo.pl/56819807 Ogólnie kupiłem 350'tki i imo lepiej grały ale jako, że jeden kanał padł wymienili na nowszy model. Firma z Glasgow, wzorowa pomoc techniczna, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...