Nicky Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Najpierw przeczytajcie qrwa to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38047. No i super tylko dzisiaj gram sobie nagle zupełnie bez przyczyny komp sie resetuje 8O . I widzena monitorze biały ekran w żółte paski. wqrwiłem się na maxa. Biore karte do qmpla podłaczam i co?. Biały ekram w niebieskie paski :? . Biore gf2 od qmpla podłaczam u siebie i wszystko oki. Co jest qrwa. Na szczeście karta jes na gwarancji. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 dostaniesz nowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jak się karta nie spaliła to dostaniesz nową na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 widzisz nicky a tak zachwalales swojego GF3 ;) i masz za swoje, no coz ale mi Ciebie szkoda z powodu grafy.... dostaniesz nowa... na pewno.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jesli Ci sie powiedzie to moze i gf4ti przysla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 I tu mam do was pytanie co radzicie zetrzeć tą srebrną pastę i dać jakąc biała, czy zostawić srebrzankę licząć, że nie ściągną rradiatora. A na gf4Ti to raczej nie licze bo moja karta jest w ofercie importra. Najdziwniejsz w tym wszystkim jest to, że płyta nie wykrywa bęłędów - speaker milczy, a winda sądząc co imtensywnej pracy hdd startuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 taka paste jaka miales orginalnie na gpu.jak miales bialego gluta to daj bialego gluta.bo jak zobacza ze wymieniales paste to moga powiedziec ze cos kombinowales a gwarancja tego nie obejmuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Najpierw przeczytajcie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38047. No i super tylko dzisiaj gram sobie nagle zupełnie bez przyczyny komp sie resetuje 8O . I widzena monitorze biały ekran w żółte paski. wqrwiłem się na maxa. Biore karte do qmpla podłaczam i co?. Biały ekram w niebieskie paski :? . Biore gf2 od qmpla podłaczam u siebie i wszystko oki. Co jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Na szczeście karta jes na gwarancji. :twisted: widzisz Nicky a tak kiedys zachwalales gainwarde'a i jechales jaki to prolink ti4200 niedobry :? :evil: a i tobie przytrafily sie przslowiowe "paseczki" o ktorych ci mowilem. Wiec teraz chyba sam doszedles do wniosku ktory probowalem ci uswiadomic ze nie mozna o czyms powiedziec (cytuje) "ze jest najlepsze na swiecie" :lol: no ale OK koniec tego OT. Sluchaj jesli jest na gwarancji to pewnie dostaniesz nowa tylko faktycznie wymien ta paste pod radiem na taka sama albo podobna (z wygladu) do oryginalnej. pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Co do wykonania karty faktycznie trochę dię zawwiodłem co opisłam w linku, ale teraz zobaczymy jaki mają servis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Co do wykonania karty faktycznie trochę dię zawwiodłem co opisłam w linku, ale teraz zobaczymy jaki mają servis serwis maja szybki , dostaniesz nowa grafe , ja dostalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Druss trudno, taki jest życie ja też wczoraj bana dostałem. ale szkoda , że nie ma możliwości zrobienia ankiety za usunięciem kogoś z forum tak, żeby było mozliwości usunięcia z forum osoby, która nie lamie w ewidentny spoób regulaminu (bo i tak jest zbyt liebralny), ale poprostu denerwuje, drażni, przekomarza, prowokusie innycg userów forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 e no ja mam o wiele poważniejszy problem: mojej karty już NIE MA w ofercie dealera. A jak mi padnie, to co dostanę? ti/450? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 :P oj widze ze sie towarzystwo rozwydrzylo jak moderatorzy sa na wakacjach - ale jest dobra nowina ja na troche wrocilem wiec tu posprzatam :P vespereq - ostrzezenie - bedziesz dalej bredzil to dostaniesz bana i sie uspokoisz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 AK47 jeżeli masz na mysli gainward gf3ti450 gs to ona jest w oferie importera, http://www.mmv.pl (dokładnego linka nie mogę dać bo site jest we flashu). Bo jakby nie byłoto pewnie bym gf4ti dostał, a tak kichaAK47 jeżeli masz na mysli gainward gf3ti450 gs to ona jest w oferie importera, http://www.mmv.pl (dokładnego linka nie mogę dać bo site jest we flashu). Bo jakby nie byłoto pewnie bym gf4ti dostał, a tak kicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 AK47 jeżeli masz na mysli gainward gf3ti450 gs to ona jest w oferie importera, http://www.mmv.pl (dokładnego linka nie mogę dać bo site jest we flashu). Bo jakby nie byłoto pewnie bym gf4ti dostał, a tak kichaAK47 jeżeli masz na mysli gainward gf3ti450 gs to ona jest w oferie importera, http://www.mmv.pl (dokładnego linka nie mogę dać bo site jest we flashu). Bo jakby nie byłoto pewnie bym gf4ti dostał, a tak kicha nie , mam na myśli kartę gainward geforce3 ti/500 JUMBO czyli geforce3 ti200 ze 128mb pamięci. Tej karty już nie ma w ofercie. Więc co dostanę? Karta ti/450 różni się tym, że ma tylko 64mb pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wydaje mi się ,ale nie jestem pewny, twoja karta na pamiatki 3,8ns. Ty pewnie dostałbyś gf4ti przy odrobinie szcześcia, bo jak bedziesz miał pecha to fx5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jak bedziesz mial troszke szczescia to dostaniesz GF4 TI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jak bedziesz mial troszke szczescia to dostaniesz GF4 TI :D no a jak będą mi chcieli wcisnąć kartę 64mb albo co gorsza mx440? w karcie gwar. jest napisane, że mam dostać sprzęt o porównywalnych parametrach lub lepszych. A różnica w cenie między 128mb a 64mb wynosi ponad 100zł....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jak bedziesz mial troszke szczescia to dostaniesz GF4 TI :D watpil bym w to ;) :( dostalby GF4Ti w ostatecznosci gdyby nie mieli na magazynie ani GF3Ti, ani GF4MX ;) a tak BTW moze dadza ci GF FX :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam GF4 Ti 4200 Gainwarda i chodzi świetnie! Podkręca się spokojnie na 320/615 Mhz i to na normalnym chłodzeniu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam GF4 Ti 4200 Gainwarda i chodzi świetnie! Podkręca się spokojnie na 320/615 Mhz i to na normalnym chłodzeniu! pewnie ty juz masz wersje z AGP 8x ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 nie, mam wersję Gainward PP! Ultra/650 na AGP 4x z pamięciami 3.5ns Hynixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 gdzies ty dorwal na Hynix'ach ???? 8O 8O wszedzie na EtronTech'ach widzialem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ups :D sorka, pomyłka :D patrzyłem w innym topicu na Herculesa i zasugerowałem się Hynixem :-) a więc mam 3.5 Etrontecha, prosto od mmv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernard Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 gainwarda 650pp ultra 64 mb agpx4, pierwszego kupiłem zaraz jak się tylko pojawiły i padły pamięci przy 572, wymienili na nowego z innym wiatrakiem i biega 302/581, więcej nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Tak wogóle ten ta moja karta była odpoczaktu trefna core max rock stable - 210 inni userzy mają po 240, pamiątki max 500 powyżej niestablne, przy 530 wywalają śmieci, a to przecież 4ns, czyli zysk overlockerski żadem bo właśnie 500mhz wynosi nominalne taktowanie pamięci 4ns wg ich specyfikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 OT: pytanie skierowane do szanownego pana benka, wiesz wogole o co chodzi i co gadasz????? koleś wyskakuje mi tu coś o mojej inteligencji że kupilem radka 9000 zamiast 8500 ktory jest polowe tanszy, i tu moje pytanko z kad wymozecie do cholery wiedzieć w jakich okolicznościach go kupiłem i za ile?????może mi powiecie za ile i gdzie go kupilem bo sam jestem ciekaw. Co do tego ze najechałem na niego, powód prosty, nie lubie nvidii i Geforców, kraj jest wolny i nikt mi nie zabroni wyrażac o nich swojego zdania, chyba ze jest wzmianka o tym w konstytucji, ale poki co nie ma wiec moge wzasadzie mowic co mi sie podoba, pozdrowienia. vespereq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 OT: pytanie skierowane do szanownego pana benka, wiesz wogole o co chodzi i co gadasz????? koleś wyskakuje mi tu coś o mojej inteligencji że kupilem radka 9000 zamiast 8500 ktory jest polowe tanszy, i tu moje pytanko z kad wymozecie do cholery wiedzieć w jakich okolicznościach go kupiłem i za ile?????może mi powiecie za ile i gdzie go kupilem bo sam jestem ciekaw. Co do tego ze najechałem na niego, powód prosty, nie lubie nvidii i Geforców, kraj jest wolny i nikt mi nie zabroni wyrażac o nich swojego zdania, chyba ze jest wzmianka o tym w konstytucji, ale poki co nie ma wiec moge wzasadzie mowic co mi sie podoba, pozdrowienia. vespereq vespereq to nie chodzilo tylko o ten topic wczoraj rano ja ci zwracalem uwage a raczej pytalem "co ci sie stalo???" jesli masz watpliwosci to spjrz na swoje teksty np.: w tym watku (jakby co to ci podpowiem str. 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Tak czy siak oprocz konstytucji na forum obowiazuje jeszcze regulamin, jak ci sie nie podoba regulamin to mozesz tu juz nie wracac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Wiec napisze coc zrobiłem. Sciągnołem poraz kolejny cooler i przesmarowałem po wcześniejszym dokładnym wytarciu białom pastą. Zadzwoniłem do servisu, i bardzo pozytywnie się zdziwiłem, bo paczkę odbiera qrier na ich koszt. Karta ma być w poniedziałek, czekam z ciach w spodniach, żeby nie zorientowali się że pasta była zmieniana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...