Muszkinn Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witam. Mam następujący problem. Dzisiejszego dnia monitor zaczął wariować. Co jakiś czas gaśnie na moment. Zdarza się, że nawet co parę sekund. Wczoraj nie było z tym problemu. Monitor : AOC C32G1 32 Karta graficzna : AMD Radeon R7 200 Series Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Sprawdź wtyczki, ale to może być problem z kartą graficzną, a nie z monitorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszkinn Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Problem pojawia się przy częstotliwości 120Hz i 144Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Masz jakiś program od AOC wgrany na dysku? Zaktualizuj sterowniki karty graficznej, jakim kablem jest podpięty monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszkinn Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nie mam programu od AOC. Sprawdzałem na DP i HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Z tego co wyczytałem może się tak dziać w grach jeśli karta nie generuje wystarczającej ilości klatek. Jak ustawienia vsync i freesync? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszkinn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Tylko problem dzieje się nawet na pulpicie czy też podczas przeglądania internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...