JeroG Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Cześć mam niewiadomą i wole się zapytać przed kupnem, chcę kupić przenośny dysk HDD podpinany na USB służyć będzie do gromadzenia filmów i tu pytanie odnośnie tego bo mam pendrive 32GB i filmy powyżej 3GB już nie wejdą bo za duży jest plik, czy na takich dyskach podpinanych przez USB też tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Musisz zmienić format pena / dysku.Wygląda na to, że masz fat32 - maks plik to około 4GB.Zmień format na exFAT lub ntfs.To samo dotyczy każdego dysku/pena/karty SD ...... Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Jak wyżej - ważny jest system plików na danym nośniku . Dla plików powyżej 4 GB powinien być NTFS , ew. exFAT jak dane urządzenie ma problemy z NTFS . Edytowane 3 Lipca 2019 przez reyden 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...