szogo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Od razu mowie ze to nie umnie i pomagam koeldze na odleglosc przez gadu;) i nie mam mozliwosci do niego wpasc i samemu sprawdzic odlegosc 200 kilosow :/ I ma taki problem, qpil sobie te glosniczki ma live'a i mowi ze graja mu tylko lewy i prawy glosnik oraz subwofer jak słucha np Winampa. Prosilbym o kilka wskazowek co mu napisac zeby kombinowal bo nigdy nie mialem stycznsoci z zadnym z zestawow od creativa. A system do winda xp i najnowsze stery jush zaisntalowal. Ups dalem do sterownikow w sumie chcialem do sprzetu to mozna przeniesc. Sorki. Update: Qmpel jush jakos doszedl do tego ale nie dziala jeden glosnik. Czytalem o tym ze na live ten zestaw(6700) nie bedzie dzialal znaczy ten glosnik ale trzeba wlaczyc jedna opcje w sterach....moje pytanie gdzei to trzeba wlaczyc? ponizej fotka tego jak to wyglada tylko gdzie to znalesc w oprogramowaniu do live'a? http://twojepc.pl/html/trzy_zestawy_audio/css.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nie wiem czy o to chodzi, ale w AudioHQ jest taki program Surrand Mixer i tam sie wybiera typ glosników od suchawek po zestawy 5.1, ale skoro kombinował jooz to pewnie o tym wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja się podepne do tematu, bo nie opłaca się zakładać nowego... chciałbym się dowiedzieć jakie ustawienia systemowe są najlepsze dla zestawu SB Live! 5.1 Digital + Creative Inspire 5.1 5100 8) Chodzi mi o to jak ustawić np głośność systemu i co ewentualnie poustawiać w AUDIO HQ żeby głośniki grały najlepiej i jednocześnie się zabardzo nie "przemęczały" ? (Mam głośność systemu na 50%, głośność SubWoofera na 50% w audioHQ i pokrętło z tyłu suba do regulacji poziomu bassu też na połowę, oczywiście ustawione jako surround 5.1 i dobrze rozłożone na pokoju 2m x 4,5m) Jeśli ktoś może polecić jakieś sterowniki które dają jeszcze lepszą jakość dzwięku to też będę wdzięczny :wink: , jednak głównie chodzi mi o to jakie powinny być ustawinia w audioHQ żeby grało najczyściej 8) No wiecie o co chodzi :wink: PS jakoś ładniej brzmią mp3 zapuszczone przez Creative Play Center 2(eq: classical + EAX) niż przez Winampa (eq: full bass & treble i innych), może też mam coś źle w Winampie :roll: :wink: Ogólnie PISZCIE ZŁOTE RADY :wink: ale nie zasłyszane, tylko sprawdzone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 gdzies chyba czytałem że jeden głośnik jest do textu czytanego w filmaCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...