[Shinigami] Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Witam Siedzę nad problemem już 5 godzinę i jeszcze w trakcie pisania tego posta zaczynam zastanawiać się czy coś mi się nie pomieszało. Windows 10 W trakcie grania w Rainbow6Siege użyłem jednej z kombinacji przełączających język i straciłem polskie litery zupełnie. Teraz jak na siłę pousuwałem wszystkie dodatkowe klawiatury, ustawiłem język wyświetlania wyłącznie polski i usunąłem kombinację zmiany wpisywania (ctrl+shift, lewy alt+shift) to prawy funkcjonuje prawidłowo. Jednak lewy tylko z control. Sam klawisz na pewno jest sprawny, bo inne kombinacje działają (ctrl+alt+del itp.) Przetrzepałem listę uruchomionych programów, pozamykałem co mogłem. Dodatkowo problem pojawił się zaraz przed tym jak Pojawiła się aktualizacja (chyba 1903) Wczoraj gdzieś w trakcie grzebania na chwilę przywróciłem funkcję lewego alta i znowu jedną z kombinacji ją zgubiłem. Mój błąd, że grzebałem to o 4 rano. EDYTA: Teraz wpadła jeszcze dodatkowa obserwacja. Na ekranie logowania nadal mam do wyboru klawe polską, USA z wprowadzaniem polski programisty i angielska UK Edytowane 10 Lipca 2019 przez [Shinigami] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Masz ustawiony język Polski, czy Polski programisty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Polski systemowy i Polski Programisty klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Teraz wpadła jeszcze dodatkowa obserwacja. Na ekranie logowania nadal mam do wyboru klawe polską, USA z wprowadzaniem polski programisty i angielska UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...