jakac Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mam Enlighta 7233 i nagrzewnicę Żuka która zajmuje 2 górne wnęki 5.25 i nad tą nagrzewnicą jest umieszczony wentylator wspomniany w tytule. Teraz mam problem jak go zamocować tj czy lepiej będzie jak wentyl dmucha zimnym na nagrzewnicę (ciepłe trafia do środka), czy jak wentylator będzie zasysał z obudowy (ciepłe jest wypompowywane) Dodam jeszcze że wentylator jest w budzie na zewnątrz jest tylko gril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Najlepiej będzie jak wentyl będzie dmuchał zimne powietrze na nagrzewnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 takie jest i moje zdanie- do budy powietrze dostanie sie tylko nienznacznie ogrzane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 tez sie z tym zgadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanG Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 mam podobne pytanie, ale troche inne :) wszyscy montuja shrouda na gorze i wentyle z reszta tez :P czy bedzie jakas roznica jak zamontuje na dole i wentyle beda pracowaly w druga strone... chlodnica nie bedzie w obudowie kompa, ale w specjalnej skrzynce i zakladam ze zarowno z tej jak i z tej strony powietzre ma podobna temperature. pozdrawiam HanG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 o tym tez juz bylo - nie powinnno byc aztakiej roznicy - ale trza to sprawdzic dla konkretnej nagrzewnicy - pozatym wentyle musza miec od spodu miejsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...