Elemenar Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam bardzo serdecznie mam problem z myszką a mianowicie kupiłem myszkę i po podłączeniu i postawieniu jej na blacie czy to na podkładce kursor mi świruje i lata po ekranach, aby to zniwelować dałem 4 banknoty na ślizgacze i wtedy mysz zaczyna działać w miarę poprawnie. I tu moje pytanie, czy jest sposób aby zmniejszyć czułość sensora wyłapującego odległość myszy od podstawy, a jak nie to czy mam odesłać mysz do sklepu w celu weryfikacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie masz po prostu ustawionej bardzo dużej czułości na myszce? Normalnie daje się np. 2000 dpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elemenar Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 zmieniałem w programie nawet do 100, chyba że jakoś systemowo da się to gdzieś ustawić mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...