Firedash Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Witam, ma podobny problem jak na filmiku poniżej: Jest szansa, że te terkotanie zniknie po 2-3 dniach, bo np. powietrze wyleci z pompki, czy raczej będę musiac oddać do sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 W swoim H60 też mi tak zaczęła terkotać pompka. Poszedł na reklamację do sklepu. Sklep się pałował z firmą 2 miesiące, bo twierdzili że takie terkotanie to nic złego! Ale sklep naciskał i w końcu uznali awarię, także będę miał zwrot kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 @MiG29 Teraz odkryłem, że na trybie Quiet (2k) odgłosów nie ma w ogóle, na Extreme (3k) prawie niezauważalne, ale jak się wsłucha to czasami coś pstryknie, a na środkowym Balance (2,4k) jest to nie do zniesienia. Nie rozumiem czemu akurat ten zbalansowany tryb tak terkota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2019 U mnie najmocniej terkotała przy "spoczynku" procesora. Pod obciążeniem było już dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...