kryniu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 kupiłem dziś ecs-a i durona 1300 i spróbowałem go przekręcić z 100 na 133 fsb i komp padł -ciemność nie pomógł reset biosu -wyjęcie baterii poradzcie coś bo będzie lipa jak ostygnie i dalej nie będzie chciał wstać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jaka płyta? W ogóle nie daje napięć ? Resetowałeś bios zworką czy tylko wyjmowałeś baterie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wyjąłem baterię tylko a płyta to ecs k7s5a sis-735 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Spróbuj zworką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Miałem podobne akcje ale z pamięciami, restart biosu nie pomagał... Wiesz co pomogło, zrób tak -> naciśnij power, wyjmij kabel zasilania, puśc power, następnie naciśnij power, włóż kabel, puść power... Dziwne ale u mnie pomogło, gdzieś to przyuważyłem i jakimś fuksem zastosowałem i się udało. Może i tobie pomoże, warto spróbować.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jak juz zworka nie pomoze to sprawdz w pierwszej kolejnosci zasilke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...