Wiciol Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Tutaj macie jeszcze parę zdjęć: https://drive.google.com/open?id=1BtYKeqGMTbwc_QHNCK5Mp2ZJ3rAK2sei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciol Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Jestem amebą, przepraszam was wszystkich za stracony czas oraz za te wszystkie odpowiedzi! Jednak, okazuje się, że po prostu nie docisnąłem wystarczająco kabla od zasilacza, do pewnego momentu wchodził luźno, później jednak było trzeba użyć siły, i cały dzień prób włączenia go, a takie proste, głupie rozwiązanie, jeszcze raz przepraszam i dziękuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) To podłużne to kilka molexów 4-pin wpiętych jeden w drugi po kolei. Po co? Nie wiem. Pewnie żeby się nie walały po obudowie, nic też nie było tam podłączone. Jeśli odchodzą od każdego molexa kable ze złączem 3pin Fan lub 4pin Fan to są to przejściówki dołączane do wentylatorów, by podłączyć je pod kabel od zasilacza zamiast do płyty głównej, np. gdy braknie już złącz. Chcociaż jest nalepka Led Power, czyli przynajmniej jedno złącze jest do zasilania LEDów. Edytowane 22 Lipca 2019 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...