Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no tak on zrobił z 20 rodzajow blokow ty narazie zadnegoo, jak zrobisz to pogadamy,,,, nie jeden chcial tak podbijać swiat ;] a 2 sie udalo ukraść księzyc. GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 letrev mój bloczek czeka na mnie w warsztacie hehe a mate sobie liczy bo produkt jest wykonany bardzo dobbrze konstrukcja jest prosta i wydajna a wykonanie takiego bloku wymaga troche pracy a czemu on sie tym zajmuje bo dba o szczeguły itp mnie interesuje tylko wydajność co widać po moich paru blokach a mój nowy bloczek powinien być wydajniejszy od nukleona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Qrde ludzie komuś jakaś śrubka się odkręciła :evil: sam kiedyś robiłem bloczki i to całkiem wydajne (cena gratów na taki bloczek to 30- 40 zł.Miałem kaprys i sprawiłem sobie Nukleona :!: IMHO jest to najlepszy blok jak miałem w swoim posiadaniu :twisted: Po pierwsze dostajesz perfekcyjnie wykonany, kompletny blok z śrubkami do montażu o nieprzeciętnej wydajności :twisted: Uważam że jest on warty swojej ceny :roll: a to że ktoś jest w stanie wykonać coś za 20 zł to już jego sprawa :roll: mieź na blok około 30 zł 3 króćce po 4 zł sztuka śróbki podkładki i sprężynki za 10 zł wykonanie powiedzmy za darmo bo wykonał ojciec w warsztacie :D no cyba ze ojciec wyrodny i ze swego syna zedrze 20 zł :twisted: odgrażanie się i obrażanie innych użytkowników jest trochę nie na miejscu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ta zrobisz bloczek za 20 zł to pewnie mozna nim bedzie sobie czoło zchłodzic ;] a jesli chcesz robic tak sam blok musze cie ostrzec, ze nie mozesz poniewaz projekt ma autora, a robienie podróbek pod jego projekt jest zabronione i karalne. wymyśl swój projekt zdobądz materiały i sie wtedy pochwal, ze rozdajesz bloki za 20 zł. Pod warunkiem, że autor ma opatentowany wzór ... Poza tym jak robić to nie po to by odtwarzać - tylko żeby zmodernizować (lub stworzyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 To ja Cie o cos spytam ... JAK CI SIE WYDAJE ILE STOPNI BEDZIESZ MIAL MNIEJ NA WW "LRWW, albo chociaz swiftecha MCW5000" ??? A przy okazji to mam pewne doswiadczenie w "imporcie" i do takiego bloczku za 50$ dolicza ci najpier 22%vat a pozniej 7% cła wiec GOOD LUCK !!! dziekuje Ci bardzo :D co do stopni to podejrzewam, ze od trzech di pięciu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 [...] Czyli żeby stać się posiadaczem najlepszego bloczku - trzeba kupić NUKLEONA ... albo stworzyć własny projekt i wykonać go ... ... i wtedy bedziemy mieli super bloczek za 20 zl :wink: :wink: delikatna rzetelna zlosliwosc w 100% na miejscu 20 zlotych za bloczek ... hmmm 18 % z tego to VAT material na blok jak ktos wie gdzi kupic to jakies 10 zlotych z moich obliczen wynika ze ktos bedzie robil bloki za 3 zlote gdzie tu koszty narzedzi - dobry frez palcowy nie kosztuje kilkunastu zlotych gdzie tu koszty robocizny - niemale gdzie koszty utrzymania firmy: ZUS, podatki, ble ble ble ja bardzo przepraszam wszystkich tych realistoof ale pomyslcie chwile ... za 20 zlotych to mozna sobie kupic radiator z aluminium odlewany na tony przez ColerMastera a nie blok wodny przy produkcji jednostkowej z wuja zdzicio, pan wlodek, czy tata to moga zrobic jeden dwa bloki dla "koffanego" syna ... a jak przyjdzie czasem szefo warsztatu to zaplaca glowa i dupskiem - i kolejny bezrobotny bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 [...] Czyli żeby stać się posiadaczem najlepszego bloczku - trzeba kupić NUKLEONA ... albo stworzyć własny projekt i wykonać go ... ... i wtedy bedziemy mieli super bloczek za 20 zl :wink: :wink: delikatna rzetelna zlosliwosc w 100% na miejscu 20 zlotych za bloczek ... hmmm 18 % z tego to VAT material na blok jak ktos wie gdzi kupic to jakies 10 zlotych z moich obliczen wynika ze ktos bedzie robil bloki za 3 zlote gdzie tu koszty narzedzi - dobry frez palcowy nie kosztuje kilkunastu zlotych gdzie tu koszty robocizny - niemale gdzie koszty utrzymania firmy: ZUS, podatki, ble ble ble ja bardzo przepraszam wszystkich tych realistoof ale pomyslcie chwile ... za 20 zlotych to mozna sobie kupic radiator z aluminium odlewany na tony przez ColerMastera a nie blok wodny przy produkcji jednostkowej z wuja zdzicio, pan wlodek, czy tata to moga zrobic jeden dwa bloki dla "koffanego" syna ... a jak przyjdzie czasem szefo warsztatu to zaplaca glowa i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> - i kolejny bezrobotny bedzie Thx Thorr za "docenienie" Dokladnie to samo staram sie od dluuuugiego czasu przekazac "realistom", tym od wujkow i ojcow czy innych Zdzisiow. Odnosze jednak wrazenie ze wielu tego jednak nie przyswoi. Dziwi mnie tylko jedno : jezeli maja takie mozliwosci, to dlaczego ten wujek czy inny Zdzisio nie zrobi im tego bloczku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...