Gość Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Cześć, słuchawki mam od 8 miesięcy i mam problem z wtykiem tzn. po podłączeniu słychać tylko pogłos z słuchawek. Po pewnym kręceniu wtykiem dźwięk wraca do normy, ale coraz częściej to się powtarza. Problem występuje przy różnych źródłach dźwięku. Czy według Was warto oddać słuchawki w ramach formularzu zwrotu, czy uznają to za zwykłe zużycie (przy cenie słuchawek 79 zł nie wiem czy warto je odsyłać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthyr Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Hej, po 8mc to raczej nikt Ci zwrotu nie zrobi :). Możesz oddać na reklamację i tam zażądać zwrotu, ale raczej też wątpliwe, że ktoś się na to zgodzi. W większości przypadków zostaniesz "odstrzelony" z dodatkową informacją "Mechaniczne uszkodzenie wtyku". Aczkolwiek moim zdaniem zawsze warto spróbować - ogólnie czy warto czy nie? - decydujesz i oceniasz sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Dzięki za odpowiedź. Może warto oddać słuchawki do naprawy? Niewielki koszt byłbym wstanie znieść, a samemu to nie mam doświadczenia w takim naprawianiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...