Draxon97 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Cześć od pewnego czasu mam problem z dźwiękiem, mianowicie grając np. w escape from tarkov nie mam mni. odgłosu siorbania podczas picia, głośnego oddychania gdy postać mi się zmęczy, w rainbow six nie słyszę odgłosów innych graczy gdy ktoś jest ode mnie dalej, niż na 5m nie ma znaczenia czy z mojej drużyny czy przeciwnik. Testowałem na Razer kraken 7.1 i Razer Kraken tournament edition, jak i na zwykłych słuchawkach za 60 zł sony. Wszędzie ten sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 zacznij od zweryfikowania plików gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxon97 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Robiłem to i nic to nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxon97 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Kupiłem sobie nowe częsci do komputera wszystko nowe, oprocz karty graficznej i ram. Podlaczylem 3 rozne sluchawki usb, mini jack, usb z karta dzwiekowa i dalej to samo to jest po prostu smieszne nie mam pojecia o co chodzi, Ponadto podlaczylem inna karte graficzna i monitor inny i na tym tez jest do samo ma ktos jakies propozycje? to wyglada tak grajac np. w gothica jakby ten dzwiek byl mega wygluszony slychac go bardzo subtelnie, a gdy wlacze muzyke w grze to jest niemalze niemozliwy do uslyszenia, Mam wrażenie, ze prawa strona gra lepiej lub zle umiejscowione pozycjonowanie dzwiekow, mimo ze mam wlaczone stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 też ost po aktualizacji windows 10 zauważyłem raz jak mi się zmienił dzwięk jakbym był pod wodą taki przytlumiony@Draxon97 podaj więcej detali jaki komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxon97 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Specyfikacja komputera nr.1 i5 7600k MSI Z170A GAMING M3 MSI GTX 1080 GAMING X Sharkoon DG7000-G SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2 HyperX Fury, DDR4, 16 GB,2400MHz, CL15 be quiet! Pure Power 10 600W Specyfikacja komputera nr.2 i7 8700 MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC MSI RTX 2080 TI Gaming X Trio be quiet! SILENT BASE 601 HyperX Fury, DDR4, 16 GB,2400MHz, CL15 be quiet! PURE POWER 11 700W Na obu komputerach jest oryginalny Windows 10 home. Testowane na : Sluchawki noname minijack Głośnik bluetooth Razer kraken 7.1 v2 Razer kraken Tournament Edition HyperX cloud 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxon97 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nikt nie zna z was rozwiązania? No proszę was ludzie to już prawię rok i nikt nie potrafi mi pomóć. Takie jeszcze pytanie czy przy i7 8700 0,900 v to odpowiednie napięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...