kukoviak Posted August 2, 2019 Report post Posted August 2, 2019 Witam, gdzieś utraciłem swoje stare konto. Zawitałem na nowym po latach i mam pytanie, gdzie zniknął dział sprzedaż? pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted August 2, 2019 Report post Posted August 2, 2019 Niestety już nie ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MiG29 Posted August 2, 2019 Report post Posted August 2, 2019 sprzedali go Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kukoviak Posted August 3, 2019 Report post Posted August 3, 2019 (edited) No to jest bardzo duża strata. Widzę, że po prostu strona zmieniła format na baner reklamowy i teksty sponsorowane... Wielka szkoda, bo kiedyś można było znaleźć tu ciekawe rzeczy, a teraz sama reklama i wciskanie byle czego... Edited August 21, 2019 by kukoviak 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kuras75 Posted August 27, 2019 Report post Posted August 27, 2019 Reklama nie zawsze są fajne. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Dedenator Posted March 13 Report post Posted March 13 Czy wstawianie postów z ogłoszeniami sprzedam np GTX670 w kategorii "Karty Graficzne" jest dozwolona, czy wszystkie posty dotyczące sprzedaży czegokolwiek są banowane? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
buldogekon Posted Saturday at 07:58 AM Report post Posted Saturday at 07:58 AM Znikł po go wezwał NIK 😉 W dniu 3.08.2019 o 16:16, kukoviak napisał(a): No to jest bardzo duża strata. Widzę, że po prostu strona zmieniła format na baner reklamowy i teksty sponsorowane... Wielka szkoda, bo kiedyś można było znaleźć tu ciekawe rzeczy, a teraz sama reklama i wciskanie byle czego... To idź na frazpc.pl, a nie... zaraz... Idź na pclab.pl, a nie... zaraz..., to może sirius.pl, a nie... zaraz... 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...