sztrajtstasiu1 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam,Zakupiłem i złożyłem komputerPo instalacji windowsa było wszystko ok ,ale nie mogę się połączyć z wi fi z domu.Moje pytanie brzmi jak to naprawić? Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Kartę sieciową wi-fi w kompie masz? Włączona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Wcześniej się logowałeś do sieci Wifi ( po instalacji OS na nowo ) czy od razu po reinstalce nie miałeś dostępu do Wifi ? Jak z ustawieniami na routerze - może masz włączoną blokadę MAC a adres sprzętowy twojej karty się zmienił . Choć screen pokazuje że w ogóle nie znaleziono żadnej sieci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...