dexiak Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Zostałeś wyrzucony z tego forumSkontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji Coz to za **** ? Ktos bystry proxy przyblokowal ? Bez proxy jak widac idzie.. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Witam O co w tym chodzi? Jak łącze się przez mojego dostawce to też mi to wywala. Jak przez modem to jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja mam nana na ip sieci osiedlowej. Ludzie zrobcie tak jak bylo wczesniej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?uid=standard-261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...