GrOOve Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ostatnio uslyszalem ze gołota powraca na ring 8O znowu tylo sie osmieszy :lol: link: http://sport.zambrow.org/#227.dat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ciekawe z kim teraz dostanie :D bez sensu jest koles ma hajsu sporo to po co mu to jeszcze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 e tam a ja mam nadzieje ,ze wygra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 e tam a ja mam nadzieje ,ze wygra :twisted:Dokładnie. Jak przezwycięży swoją psychike ma spore szanse. Kark jeden jeszcze kogoś zmiecie z ringu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 e co tu duzo gadać swego czasu był naprawde przyzwoitym bokserem a przegrać z napalonym tysonem (hehe wykryto slady thc w moczu po walce) też nie wstyd i to jescze ze złamana kością imho jak się z kogoś śmiać to z salety ktory mimo rozgłosu niepokazał na ringu nic ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 W ringu zawodowym przegrał tylko 4 walki, 36 wygrał. Z Lewisem i Tysonem się skompromitował, przegral dwie walki z Riddickiem Bowe ale to byli bokserzy, którzy zdobywali mistrzostwo świata w wadze cieżkiej. Ilu bokserów wogóle miało szansę z nimi walczyć? Co by nie mówić o jego fatalnej psychice i zachowaniu poza ringiem to był przynajmniej przez jakiś czas jednym z najlepszych bokserow na świecie. Ciekawe, czy uda mu się jeszcze raz dojść do walki z kimś z czołówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 IMHO troche za stary jest na wielki powrot no ale zycze mu jak najlepiej. Najslabsza ma pschike. Jak to powiedzial lewis: "ten XXXX niemogl wygrac mial strach w oczach zanim zaczelismy walczyc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 pierwsza walka we wrzesniu albo pazdzierniku jakos tak :) i to bedzie koniec "kariery" ktora nigdy sie nie rozpoczela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ten kolo (golota) ma nieroowno pod soofitem mogł wygrac z ridikiem to zaczoł walic po jajach (IMO pojeb) lenox pokazał moo jak sie boksoje a tyson go zeszmacił dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . wiesz nie zgodze sie z tym co tu wypisujesz. jako jedyny polski bokser, no moze poza michalczewskim, doszedl tak wysoko i walczyl z najlepszymi na tym globie i wiem, ze osiagniecie takiej pozycji nie jest latwe, wiec nazywanie go pseudo bokserem jest co najmniej niepowazne. P.S. zaloze sie ze jak walczyl to siedziales przed telewizorem i trzymales za niego kciuki, ale jak dostal kilka razy baty to jest najwieksza szmata dla ciebie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . wiesz nie zgodze sie z tym co tu wypisujesz. jako jedyny polski bokser, no moze poza michalczewskim, doszedl tak wysoko i walczyl z najlepszymi na tym globie i wiem, ze osiagniecie takiej pozycji nie jest latwe, wiec nazywanie go pseudo bokserem jest co najmniej niepowazne. P.S. zaloze sie ze jak walczyl to siedziales przed telewizorem i trzymales za niego kciuki, ale jak dostal kilka razy baty to jest najwieksza szmata dla ciebie :?: straciłem do niego resztke szacunku po tym jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił z ringu przed tysonem (czyzby juz nikt o tym nie pamietał) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Gołota - no cóż- wielki gość, w dodatku sterydziasz ( krosty na plecach :P), mógłby nie jednemu bokserowi rozwalić łeb, ale to taki strach na wróble- byle ptak na niego srrrra :D Osobiście będę kibicował jemu bez względu na wynik ostateczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . wiesz nie zgodze sie z tym co tu wypisujesz. jako jedyny polski bokser, no moze poza michalczewskim, doszedl tak wysoko i walczyl z najlepszymi na tym globie i wiem, ze osiagniecie takiej pozycji nie jest latwe, wiec nazywanie go pseudo bokserem jest co najmniej niepowazne. P.S. zaloze sie ze jak walczyl to siedziales przed telewizorem i trzymales za niego kciuki, ale jak dostal kilka razy baty to jest najwieksza szmata dla ciebie :?: straciłem do niego resztke szacunku po tym jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił z ringu przed tysonem (czyzby juz nikt o tym nie pamietał) :evil: a walczyłeś kiedys na ringu ?? byłeś w sytuacji gdy po silnym ciosie robi ci się ciemno przed oczami i wszystko co czujesz to ogromny ból ? ciekawe czy ty bys walczyl z pęknięta kośćią czy byłbys tak prytny i ryzykował swoje własne zdrowie dla prestiżu czy czegokolwiek innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . wiesz nie zgodze sie z tym co tu wypisujesz. jako jedyny polski bokser, no moze poza michalczewskim, doszedl tak wysoko i walczyl z najlepszymi na tym globie i wiem, ze osiagniecie takiej pozycji nie jest latwe, wiec nazywanie go pseudo bokserem jest co najmniej niepowazne. P.S. zaloze sie ze jak walczyl to siedziales przed telewizorem i trzymales za niego kciuki, ale jak dostal kilka razy baty to jest najwieksza szmata dla ciebie :?: straciłem do niego resztke szacunku po tym jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił z ringu przed tysonem (czyzby juz nikt o tym nie pamietał) czegos takiego sie nie zapomina, ale coz zdarza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 pierwsza walka we wrzesniu albo pazdzierniku jakos tak :) i to bedzie koniec "kariery" ktora nigdy sie nie rozpoczela jak to sie nie rozpcozela 8O a brazowy medal olimpijski to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...dla mnie ten pseudo bokser to zero niczego dac mu dres i na bramke z nim do niczego innego sie nienadaje . wiesz nie zgodze sie z tym co tu wypisujesz. jako jedyny polski bokser, no moze poza michalczewskim, doszedl tak wysoko i walczyl z najlepszymi na tym globie i wiem, ze osiagniecie takiej pozycji nie jest latwe, wiec nazywanie go pseudo bokserem jest co najmniej niepowazne. P.S. zaloze sie ze jak walczyl to siedziales przed telewizorem i trzymales za niego kciuki, ale jak dostal kilka razy baty to jest najwieksza szmata dla ciebie :?: straciłem do niego resztke szacunku po tym jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił z ringu przed tysonem (czyzby juz nikt o tym nie pamietał) :evil: a walczyłeś kiedys na ringu ?? byłeś w sytuacji gdy po silnym ciosie robi ci się ciemno przed oczami i wszystko co czujesz to ogromny ból ? ciekawe czy ty bys walczyl z pęknięta kośćią czy byłbys tak prytny i ryzykował swoje własne zdrowie dla prestiżu czy czegokolwiek innego mogł sie qwa nie podnosic mogł pasc na ringu IMO zachowanie skandaliczne jak na boksera a bokser wychodzac na ring musi sie liczyc z mozliwoscia utraty zdrowia (raz na ruski rok nawet życia) P.S. na ringu jako takim nie walczylem ale pod monopolem na "ringu ulicznym itp sie zdazalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Golota byl spoko bokserem i nie ot tak sobie mowiono o nim "wielka nadzieja bialych" ten ktory mial zje bac czernych dominujacych na ringu, a na wielki powrot to juz za pozno mimo ze ma checi do walki ale to za malo:( a kasa to mu sie napewno przyda chociazby na dobrych adwokatow za prowadzone sprawy w usa i pl pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 moim zdaniem gołota powinien dać sobie już spokoj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 spoko niech walczy przynajmniej bedzie co oglondac. a Ci co wypisuja takie zeczy ze jest frajer bo uciekl to niech stanie taki chuderlak co tak pisze i niech walczy zobaczymy co wtedy zrobi zesra sie na srodku, po jednym strzale bys padł jak foka wiec nie gadaj bzdur i nie krytykuj do puki nie zasmakujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 spoko niech walczy przynajmniej bedzie co oglondac. a Ci co wypisuja takie zeczy ze jest frajer bo uciekl to niech stanie taki chuderlak co tak pisze i niech walczy zobaczymy co wtedy zrobi zesra sie na srodku, po jednym strzale bys padł jak foka wiec nie gadaj bzdur i nie krytykuj do puki nie zasmakujesz... hmm do kogo to było? po jednym strzale od kogo? walczy sie na ringu przewaznie z kolesiem w swojej kategorii wagowej(pomijajac UFC i takie tam street fighty). Poza tym jak juz pisałem bokser powinien sie liczyc z roznymi sprawami zanim wejdzie na ring a Gołota jest człowiekiem o zbyt słabej psychice IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak już pisałem Gołota sporo osiagnął ale to prawda, że najwieksze szanse w swoim życiu spieprzył przez słabą psychikę. Chyba oprócz trenera bokserskiego przydałby mu się ktoś w stylu Blacharza, który pomagał Małyszowi. Ale czy takiego gościa jak Gołota da się jeszcze wyleczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...