R3jn Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam wygrywalem dziś bios nowszy do płyty tzn zmodowany i wywalił prąd... Pech pytanie czy są gdzieś serwisy co zajmują się programowaniem biosu czy lepiej zamówić nowa kostkę za 60zl... Miałem wymieniać platformę ale nie ma na co sensownego wymienić.. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A w jakim stanie jest teraz ? Uruchamia się cokolwiek ? może pokazuje się logo z asrokiem ? cokolwiek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Kupiłem nowa kostkę na allegro i wszystko już działa... Było tak że uruchamia sie i wyłanczał ale już działa Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...