discodance^^ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam, potrzebuje pomoc przy kupnie nowego komputera . Chciałbym przeznaczyć około 1200f z tym ze grafikę bym zostawił ze starego (gtx 1070) . Czytając te wszystkie wątki o amd i Intel nie wiem do końca w co iść, monitor mam 144Hz ale planuje w tym roku zmienić grafikę i pójść w 165hz qhd. Rozchodzi sie o i9 albo 3700x , pomoże ktoś ?. Z góry dziękuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ale te 1200 feet to w PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discodance^^ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Miałem namyśli 1200£ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 czyli w angielskich sklepach kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discodance^^ Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dokładnie tak , jak składałem to używałem pcpartpicker.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discodance^^ Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dziękuje za odpowiedz tylko problem jest taki ze wysyłka do uk trwa od miesiąca do 2, bardziej myślałem o kupnie części i skręceniu samemu niż kupowaniu gotowca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talinjacek Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Na początku powiedz do czego chcesz używać komputera praca, domowe warunki, gry? Jedyne co mogę powiedzieć to to unikaj dyskontów, nie daj się nabrać na jakieś gazetki promocyjne i portale z kuponami. Podejdź do tematu poważnie i złóż komputer w jakieś firmie komputerowej. --- https://www.igazetka.pl/ Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez talinjacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...