Michikun Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Podrzucam bo pewnie sporo osób zwróciło uwagę na to, że ten monitor jest jednym z najchętniej kupowanych w przedziale do 600zł. 24,5" TN 75Hz FreeSync + głośniki + VESA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Michikun napisał: monitor jest jednym z najchętniej kupowanych w przedziale do 600zł. TN lepiej byś napisał czy są lepsze w tej kwocie zamiast robić reklamę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Godzinę temu, tesel napisał: lepiej byś napisał czy są lepsze w tej kwocie zamiast robić reklamę Ja tylko wrzuciłem link do filmu. myślę że recenzja spoko. Dla mnie lepszy jest Acer VG24. https://www.morele.net/monitor-acer-nitro-vg240ybmiix-um-qv0ee-001-4585410/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...