dysan Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mam tego radeona i jak rozpoznacz czy jest to wersja 64bit czy 128bit?? mam 8 kosci pamieci 4 po jednej i 4 podrugiem (EtronTech 3.5) 3.5 to czyba czas dostepu nie wiem nieznam sie aha i jeszcze jakie stery zeby gry sie nie pier...y np toca race rdiver niemam samochodow tylko jakies kloski szyby prosze pomocy bledy jeszcze widze na IGI2 jakies bledy w grafie i wolno chodzi athlon 1800+@2000+ asus a7v8x-x radek 9100 256 kingstno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ktos kogos w koncuzabije - niech ktos zamknie ten topic wersja 128 bit to 4 kostki po jednej i po drugiej stronie karty na chipe 9100 to norma ze nie masz aut w toca nastepnym razem SZUKAJ :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 "szukajcie a znajdziecie" powiedzial kiedys ktos madry... http://forum.purepc.pl/search.php Bylo mnostwo tematow na temat sapphira 9100 takze poszukaj Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 "szukajcie a znajdziecie" powiedzial kiedys ktos madry... http://forum.purepc.pl/search.php Bylo mnostwo tematow na temat sapphira 9100 takze poszukaj Pozdro nie dosc ze na temat tej karty to chyba poraz setny pojawia sie pytanie o 64bity czy 128 do znudzenia niech wyjda jakies nowe karty :lol: bo te radki 9100 juz mi sie nudza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Na 100% dla Ciebie jest on 64bitowy :? Stary bylo miolion razy!!!! Widziales kiedys radka 64bitowego na kosciach 3,5ns i 8 kostkach??!!??!!??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Co za niereformowalny naród...Szukaj chłopcze następnym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 jezeli masz klopoty z wzrokiem to zrobimy specjalnie dla ciebie poradnik jak trafić kursorem pod guzik "szukaj" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 chlopak sie chyba wystrzaszyl bo sie nie odzywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 i dobrze moze taki sposob rozmowy nakloni ludzi do myslenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 mam propozycje: trzeba przykleic topic na kazdym forum. temat to: SZUKAJ ZANIM ZALOZYSZ NOWY TEMAT. jak lama go klinkie to tam bedzie link do wyszukiwania na forum. moze to cos pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam inną propozycje pod nowy temat trzeba dać linka do wyszukiwarki, a jak naprawdę zakładać - prawdziwy link do nowy tematy. Wysyaś mailem do wyżytkowaników od iluś tam x00 postów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...