TaylorLaw Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim, mój wysłużony HTC Desire 820 chyba już ma najlepsze czasy za sobą. Od wczoraj przestał mi wykrywać kartę sim (sprawdzałem, to slot, nie karta). Co któryś reset na moment wykryje, wklepie pin, ale na tym koniec. Przejrzałem różne rady w google, co może być przyczyną i jak je naprawić, ale zdały się na nic. Dodam, że czasami przez np. 1 minutę wszystko jest okej karta działa i później znowu informacja, że brak karty sim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Miałam kiedyś telefon Sony Xperia M2 i też z dnia na dzień zepsuło się wejście na kartę SIM. W moim przypadku padło całkowicie. U Ciebie prawdopodobnie coś się poluzowało i dlatego czasem karta jest czasem jej nie ma. Najlepiej wybierz się do jakiegoś serwisu. Prawdopodobnie będzie trzeba wymienić wejście, jednak nie wiem jaki będzie tego koszt i czy w tym przypadku nie będzie korzystniej kupić po prostu nowy telefon. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...