Dijkstra Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Buehehehehe nie mogę :lol: :lol: :lol: Sorry, że zaśmiecam forum, i proszę o skasowanie tego topica po rozwiązaniu mojego problemu- ale zależy mi na szybkiej reakcji. Otóż jakimś cudem na IP mojej sieci, tj 195.116.153.5 chyba poleciał ban i nie mogę wejść na forum, jakkolwiek moje konto jest wciąż aktywne, więc chyba nic żem nie nabroił, biedny miś ? :roll: Obecnie łącze się prze jakieś darmowe proxy, ale nie przepuszcza obrazków, więc wolałbym po staremu... Jeszcze raz sorry za taki topic, ale nudzi mi się bez tweak'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?uid=standard-261 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Buhahahahaha :D Sorry więc za tego topica. Ale wiesz, Lisek, w szerokim świecie słyniesz z zamiłowania do banów, zawsze warto zapytać ;) Czekam aż usterka zostanie usunięta z niecierpliwością, w wolnym czasie szukając jakiegoś normalnego nieprzejżystego proxy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja też wczoraj o mało zawału nie dostałem. Ale dziś tentno wróciło mi do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 BAH! Qrde to samo miałem, nawet list do SpiderMana napisałem w celu zdobycia maila jednoego z adminow. Prosimy bez takich zartow wiecej :wink: :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...