wysio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam. Chciałem zamontować sobie chłodzenie, które mi zalega i szkoda go wyrzucić - zwłaszcza, że było bardzo dobre. Niestety nie mogę znaleźć tej sprężyny mocującej. Może komuś zalega takowa, albo ktoś wie, gdzie można coś takiego dostać? Wygląda to tak, jak na zdjęciu. Może być wersja tylko z jednym otworem po obu stronach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Boxowy cooler nie ma identycznego mocowania albo podobnego? Osobiście montowałem na procek A8 7600 radiator AC Freezer 64(czy jak się to dziadostwo zwie) na BOXowy zatrzask + moneta 50 eurocent, 20 albo 5(nie pamiętam) bo jednak nie do końca pasowało. Od kompletu nie mogłem użyć bo nie miałem backplate i wygiąłbym płytę główną. Siedzi tak od paru lat i działa jak trzeba. Bierzesz takie badziewie i zabierasz klamerkę:https://allegro.pl/kategoria/podzespoly-komputerowe-chlodzenie-i-tuning-260015?string=radiator amd&order=p&bmatch=baseline-n-cl-dict4-eyesa-bp-ele-1-2-0619 Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...