Wofek Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mam pytanko do was: Gdzie znajde zdjecia obudów ( szczególnie zależy mi na Codegenach ) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mam ten sam problem, niedlugo prawdopodobnie bede mial nowa, szersza o 1,5 - 2 cm plyte glowna i bede musial wymienic obudowe, bo mi sie napedy nie zmieszcza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mam pytanko do was: Gdzie znajde zdjecia obudów ( szczególnie zależy mi na Codegenach ) ??? Ty albo jestes jakis zdesperowany albo nie masz kasy an dobra obudowe ! co do drugiej opcji to wspulczuje i proponuje pozbierac ! na enlighta, od biedy modecoma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zdjecia znajdziecie na stronie http://www.komputronik.pl tam wejdzice pod katalog ( u gory strony ) a tam po lewej w oknie wybierzcie kolejno obudowy, a nastepnie intersujaca was firme ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Albo na www.multicomp.pl oni też tam mają cennik ze zdjeciami tych obudów ale moim zdaniem to jest tandeta dla zdesperowanych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 http://www.komputronik.pl/katalog/obudowy/..._prostation.htm - wow !!!!!!! jest i moja obudowa :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...