Wolfgang Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć. Zwracam się do Was z prośbą o poradę dotyczącą zakupu nowego HDD. Dysk jest mi potrzebny do backupów (ważna jest więc niezawodność). Na razie będzie podłączmy przez kieszeń USB 3.0, później być może wyląduje w NAS. Wydaje mi się, że 2-3 TB to będzie dla mnie obecnie optimum zarówno pod względem zapotrzebowania na pojemność, jak i poziomu cen. Proszę o poradę jakie modele dysków powinienem rozważyć, a jakich unikać. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Wolfgang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Toshiba P300 , WD RED albo WD Purple 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfgang Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Przejrzałem specyfikacje i opinie. Wszystkie propozycje trafne. Ze względu na ceny wezmę Toshibę. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...