Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam Od jakiegoś czasu zauważyłem że np jasne tło czy ikony paska zadań pozostają widoczne na pulpicie czy w np grach. Najlepiej to widać na załączonych zdjęciach. Myślicie, że monitor nadaje się do gwarancji? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 oczywiście że tak reklamuj bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Niby po jakimś czasie to znika i zależy też od tapety itp ale na byle jakim innym monitorze jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Do października gwarancja także spakuję go i wysyłam razem z wydrukowanymi fotkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) wiem na czym to polega, miałem ten sam problem , monitor poszedł na gwarancji i wymienili matrycę opisz im dokładnie problem i zaobserwuj po jakim czasie obraz się utrwala. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...