Parówka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam czy ma ktoś pomysł czy jest sposób na podłączenie tego oto boomboxa do komputera ? Kombinuje z auxem ale komputer nie chce współpracować :(( Dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Rozumiem że chcesz użyć tego RC760 jako głośników . Czy złącza podpisane jako Reserve/CD nie są czasem złączami RCA/Chinch ? Jak to jest RCA to użył bym kabla 2xRCA - 1xminijack 3,5 mm , sam mam tak zrobione z wierzą Samsunga ( a wcześniej tak samo z wierzą Goldstara ) i działa . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parówka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 10 minut temu, reyden napisał: Rozumiem że chcesz użyć tego RC760 jako głośników . Czy złącza podpisane jako Reserve/CD nie są czasem złączami RCA/Chinch ? Jak to jest RCA to użył bym kabla 2xRCA - 1xminijack 3,5 mm , sam mam tak zrobione z wierzą Samsunga ( a wcześniej tak samo z wierzą Goldstara ) i działa . Wydaje mi się że tak, jutro spróbuje z tym kablem i zobaczymy czy zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parówka Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Działa i gra super, Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...