LoRdKwiateK Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam, mam okazję do kupienia, razem z procesorem i5 4690k, dorzucają mi za 10 funtów chłodzenie podane w tytule. Wysokość chłodzenia to 159 mm, natomiast moja obudowa może mieć 175mm niestety, na różnych stronach podana jest 175 mm ale bez wiatraków z boku obudowy. Jakaś rada, wejdzie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem, w czym problem - dostajesz tą obudowę z wentylatorem bocznym? jak nie, to masz 175 mm na chłodzenie. Mam identyczną obudowę, posiadam chłodzenie thermalright macho rev A 120mm, której radiator jest wysoki na 162mm. Dodatkowo parę wentylatorów na górze obudowy. Wszystko się mieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRdKwiateK Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Mam już tą obudowę i mam wiatraki na bocznej ścianie i tu pojawia się moje pytanie, czy wiatrak na bocznej ścianie obudowy + chłodzenie cpu czy tylko chłodzenie cpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ciepłe powietrze idzie do góry, ten wentylator boczny jest bezsensowny moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...