Gospel Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Witam! Zakupiłem sobie dysk SSD i dzisiaj próbując przenieść system za pomocą programu EaseUS napotkałem taki błąd jak w załączniku. Usuwałem nawet całą partycję dysku SSD żeby program miały cały dysk na nieprzydzieloną pamięć. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Z góry dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 a nie lepiej postawić system od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gospel Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Niestety mam dosyć słabego neta żeby pobierać wszystko od nowa i pendrive'a na tyle dużego żeby zmieścić system (ostatnio padł) dlatego wolałbym to zrobić przez to klonowanie. Czy jeżeli wybiorę opcję Klon w której wybieram którą partycję chcę skopiować to wybierając tę z Windowsem muszę skopiować pozostałe (LENOVO, System_DRV, WINRE_DRV) czy wystarczy ta Windowsowa bo klonowanie odpala się przy tej opcji? Edytowane 4 Września 2019 przez Gospel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...