nigh9t Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Witam wczoraj zmieniłem zasilacz z fortrona 300w na silentiumpc Vero lp2 600w odrazu dołożyłem kartę graficzną gtx 750 ti oraz dysk ssd goodram cx400 120gb. Problem pojawił się gdy wszystko złożyłem, podłączam do prądu i... NIC. Wiatraki nie drgną, zasilacz działa w 100% sprawdzany na innym PC, na starym zasilaczu nie działa również, bateria wyjeta, po minucie wyłożona nadal nic. Włączyłem PC bez Ramu, karty graficznej, i dysków, nadal to samo. Czy mogła pójść płyta główna? Czy procesor AMD A8 7650K GA-F2A68HM-S1 Kingston hyperx beasts 2x4gb 2400mhz Silentiumpc Vero lp2 600w MSI GTX 750ti 2gb OC Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Masz jakąś diodę na płycie informującą o dostarczeniu zasilania do płyty? Pomiń przycisk power wyjmując wtyczki zasilania i zewrzyj piny śrubokrętem. Sprawdź poprawność podłączenia zasilania procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Zmieniona wtyczka EPS z wtyczka karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...