Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Niezła wydajności tego celka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 myslisz ze uwierze ???! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 myslisz ze uwierze ???!takie wyniki pokazała snadra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ta sandra to jest najlepszy benchmark na świecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 i ty w to wierzysz. Mi kiedys "najlepszy" na świecie 3dMark2000 pokzal wynik cos kolo 6000 (ja mam normalnie w nim 2400 z gorszami), a jak wzialem Details to pisalo ze mam procka Celerona 1575 Mhz (hehe) wiec czasami programy , nawet te najlepsze, naprościej w świecie myla sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 hehe, ja rados-nie traktooj tego tak powaznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Tak ile to przerabiles w progrramie graficznym pefnie dlugo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Tak ile to przerabiles w progrramie graficznym pefnie dlugo:)Nie przerabiałem. Poprostu takie wyniki wyświetlała sandra, dopiero jej ponowna instalacja pomogła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 To sie nazywa wypas, ciekawe ile ja bym mial pkt na tej Twojej sandruni, hehehe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Raptor: czy to jest moze Twoj wozek na tej fotce??jesli tak to zazdroszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Raptor: czy to jest moze Twoj wozek na tej fotce??jesli tak to zazdroszcze jeszcze tak nie wyglada, cały czas pracuję nad nim, ale będzię podobny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ZAWALISTY TEN FOKUSIK :) A WRACAJAC DO TEMATU... SKAD RAPTOR WZIOLES TE SCREENY?? GDZIES JE WIDZIALEM NA STRONIE... I WCALE NIE MUSIAL ICH ZMIENIAC... WYSTARCZYLO ZE JE ZNALAZL 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlcaholiC Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Cos kiepsko tego celafona podkreciles, ja mialem 566 i stabilnie na 764 chodzil na abicie(tylko mialem gowniany malutki wentylator za 16 zl). Wstawal powyzej 800 ale przez wentylator zaraz mi sie alarm wlanczal (67 stopni). A co do Sandry to mialbym dystans, 3dmark jest bardziej wiarygodny, chodzby CPUtest w 2000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ZAWALISTY TEN FOKUSIK :) A WRACAJAC DO TEMATU... SKAD RAPTOR WZIOLES TE SCREENY?? GDZIES JE WIDZIALEM NA STRONIE... I WCALE NIE MUSIAL ICH ZMIENIAC... WYSTARCZYLO ZE JE ZNALAZL 8) Nie znalazłem, tylko u kumpla takie wskazania pokazała sandra. Słobo kręcony bo na ECS jednym z pierwszych pod Celka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...