RevWolt Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Witam, dojechał do mnie nowy PC jednak mam problem ze sterownikiem. Gdy chcę wejść w Ustawienia karty Radeon wyświetla mi się taki komunikat: Radeon Settings and Driver Versions do not match. Please try again after updating to the latest versions. Co zrobić by to działało poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Masz zainstalowane? https://drivers.amd.com/drivers/beta/win10-64bit-radeon-software-adrenalin-2019-edition-19.9.1-sep10.exe 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Strona nie działa ale znalazłem ręcznie i pobieram teraz, zobaczę za kilka minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Teraz działa poprawnie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...