Jabol Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 W ciagu najblizszego tygodnia musze sie zdecydowac na kierunek studiów, ktory podejme... Mam do wyboru prawdopodobnie informatyke miedzywydzialowa na politechnice krakowskiej i elektrotechnike (ew. telekomunikacje) na AGH. Chyba wybiore ta informatyke, ale nie jestem do konca pewien... AGH ma wieksza renome od polibudy i ewentualnie moglbym sprobowac sie przeniesc na informatyke na 2 roku... Jesli sa tu jacys studenci w.w. kierunkow to prosilbym o rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 o faq po pierwsze to gratulacje - ja wybral bym AGH lepsze sprzety maja - a poza tym te imprezki w miasteczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Rowniez gratuluje. Moim zdaniem AGH... Polibuda Krakowska w rankingach wypada dosc kiepsko, pozatym renoma AGH robi swoje. Cos duzo czasu macie na deklaracje. Jesli wolno spytac ile punktow zdobyles na AGH ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Cytat Jesli wolno spytac ile punktow zdobyles na AGH ???Na elektrotechnike dostalem sie z laczonej matury... Na AGH tez pisalem egzamin (na infe probowalem). Mialem 121/200 pkt (trzeba bylo niestety 145)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...