bumple.it Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Witam, dzisiaj kupiłem komputer i mam pewny problem. Gdy wchodzę w bios przyciskiem DEL mam tylko https://ibb.co/8xN2kdd Aktualizować bios czy o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Miałem podobnie na MSI Z97. Po aktualizacji biosu było już ok. Jeśli komputer normalnie uruchamia system, to pobierz sobie ze strony MSI, MSI Live Update, który sam Ci pobierze i zaktualizuje bios. Swoją drogą są lepsze płyty na B450 w podobnej cenie niż ten MSI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumple.it Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 27 minut temu, recedent napisał: Miałem podobnie na MSI Z97. Po aktualizacji biosu było już ok. Jeśli komputer normalnie uruchamia system, to pobierz sobie ze strony MSI, MSI Live Update, który sam Ci pobierze i zaktualizuje bios. Swoją drogą są lepsze płyty na B450 w podobnej cenie niż ten MSI... Normalnie uruchamia system, tylko właśnie ten bios sie nie uruchamia. Mam podłączoną grafike pod telewizor (HDMI), myślałem, że to przez to może być problem. Zaktualizuje bios i zobaczymy. Nie wiem brałem zestaw od fanboya za 2500zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumple.it Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 zaktualizowałem za pomocą msi live update i niestety nic to nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Ja bym zwrócił z tytułu rękojmi o ile masz na fakturze zakupu wyszczególnione podzespoły i wymieniłbym tę płytę na Gigabyte Aorus B450 Elite albo Asus TUF B450 Pro Gaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 I jak sprawy ? Z płytą oczywiście, bo nie znamy się na tyle, żeby dopytywać o wczorajszy wieczór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumple.it Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 3 godziny temu, recedent napisał: I jak sprawy ? Z płytą oczywiście, bo nie znamy się na tyle, żeby dopytywać o wczorajszy wieczór. Haha. No 14 wysłałem na gwarancję do moreli i narazie nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...