Farr90 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Cześć! Wczoraj zainstalowałem bez żadnych problemów windowsa 10 na dysk Adata sx6000pnp 512gb. Dziś rano komp nie ruszył, a bios nie wykrywa dysku. Próbowałem już wszystkiego aby ponownie uruchomić/zainstalować system ale bios i kreator w momencie instalacji windowsa 10 z pendrive nie widzą dysku. Płyta to Asus z170 pro gaming. Próbowałem odłączyć wszystkie porty sata podczas próby ponownej instalacji windowsa z pendrive i też kicha - nie widzi dysku innego prócz pendrive. Bios resetowany do ustawień domyślnych też nie pomaga. Będę wdzięczny za każdą pomoc :/ Łukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Może miałeś pecha i dysk po prostu zmarł. Sprawdzić na innym kompie, jeśli jest możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farr90 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Dysk wykrywa mi teraz jako raaltek numer 252MB oO przy próbach formatu przez cmd błąd crc :/ chyba rzeczywiście padł. Jak pech to pech.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Oddawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Dokładnie. Ale dobrze jest sprawdzić na innym komputerze, bo może tez płytą jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...