zephyr_57 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Cześć! Nabyłem drogą kupna taką oto klawiaturę. Kupiłem od jako używaną, choć sprzedający z olx zapewniał, że nieużywana - jestem w stanie uwierzyć, bo brak na niej jakichkolwiek śladów. Problemem jest brak polskich znaków, próbowałem znanych już kombinacji ctrl + alt + shift / alt + shift i nic z tego. Nie mam żadnych dziwnych aplikacji / procesów w tle, ażeby coś miało ją blokować. Do tego nie działa np. alt jako funkcyjny w programie do grafiki wektorowej, ale co ciekawe, działają wszystkie kombinację ctrl + Z / C / V itp. Została wyprodukowana zapewne kilka lat temu, brak na niej wypisanej kompatybilności z win10 - czy to może być przyczyną? Macie może pomysł co z nią jest nie tak? Pozdrowienia! Edytowane 17 Września 2019 przez zephyr_57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgreed66 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 Ten alt w ogóle działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephyr_57 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 Nie, generalnie nie działa. Sprawdziłem klawiaturę na win7 i niestety jest tak samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...