dysan Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 czy da sie cos zrobic zeby zagrac w toca race driver i nie miec taich problemow jakie sa prosze o rade instalowalem 3.2 i 3.6 i to samo samochodow niema sa jakies klocki nie wiem co jest pomocy !!! dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 SZUKAJ, SZUKAJ, SZUKAJ!!! Było o tym ze sto razy. TOCA ma po prostu problemy z radkami 9100. Ja u siebie zmienilem bios na radka 8500 i wszystko śmagało jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 to jaki bios wgrac do sapphire 9100 64mb 128bit pamieci erontehc 3.5 i jakim programem gdzie go znalesc i biosa tesz jak to zrobic ?? sory ale nieznam sie na tym a mam dosc problemow z ta grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...