Macen11 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 Witam wszystkich, mam takie pytanie bo mam Sound BlasterX Katana podłączonego do PC ale jak chce grac na Xbox to muszę kabel podpięty do PC przepinać do Xbox, są jakieś przejściówki albo jak to podłączyć żebym nie musiał za każdym razem tego przepinać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 Witam wszystkich, mam takie pytanie bo mam Sound BlasterX Katana podłączonego do PC ale jak chce grac na Xbox to muszę kabel podpięty do PC przepinać do Xbox, są jakieś przejściówki albo jak to podłączyć żebym nie musiał za każdym razem tego przepinać?Kup rozdzielacze. A nastemopnym razem jak zakladasz temat. To sie wysil i podaj wiecej szczegółów. Jakos nie chce mi się szukać jakie sa wejscia sygnałowe w tej szrotowej katanie. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...