Johny74 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Po wielu trudach udało mi się zainstalować win7. Zainstalowałem wiekszość sterowników ze strony MSI, poza sterownikami do USB 3.1. Podczas próby instalacji tych sterowników wywala mi komunikat, że musze pierw zainstalować "AMD installer". Ktoś wie co to jest? Wszystkie próby googlowania prowadzą do kart sterownikow/ software zwiazanych z radeona. No ale przeciez nawet nie mam radeona.... Oprócz tego mam jeszcze w menadzerze urzadzeń 2 niezidentyfikowane urządzenia. Identyfikatory urządzeń: PCI\VEN_1022&DEV_1481&SUBSYS_7B861462&REV_00 PCI\VEN_1022&DEV_1486&SUBSYS_7B861462&REV_00 Szukam sterownikow do tego już kilka godzin. Please help. Prosze mi nie radzić "Zainstaluj win10". Gdybym chciał miec win 10, to bym nie prosil o pomoce;) PS. Oczywiście "update drivers" i wskazanie reczne folderu ze sterownikami nic nie daje:( Edytowane 20 Września 2019 przez Johny74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Ale masz procesor od AMD i plyte na ich chipsecie :) spróbuj z tego linka https://www.guru3d.com/files-get/amd-radeon-adrenalin-edition-19-9-2-driver-download,2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny74 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 NIestety nie da sie tego w ogole zainstalować. Jeszcze raz sprawdziłem sterowniki chipsetu, tam sa zawarte sterowniki do USB, przeinstalowałem je, ale dalej to samo sie wyswietla w menaderze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Nie wszystko zainstalujesz i nie instaluj "ręcznie" wskazując folder z sterownikami - w sensie wymuszenia, bo po restarcie BSOD i po systemie. Już tak próbowałem i nawet przywracanie nie dało rady. Tyle ile się zainstalowało z oficjalnych sterowników to tylko tyle będzie. Nic więcej nie wymusisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...