Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nic nie kombinowalem z outlookiem. Nagle pewnego dnia zauwazylem, ze nie da sie wysylac wiadomosci. Jak i z zalacznikiem tak i zwyklych tekstow. Probowalem juz skasowac konto, zakladac na nowo. Moze jakis foltr mi sie wlaczyl w outlook a nawet o tym nie wiem ? Pisze tylko takie cos (to akurat wysylalem dla proby do mojego braciszka). Ten tekts pojawia sie za kazdym razem nie zaleznie od odbiorcy. Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: „dewues@go2.pl”. Temat 'Pozdrowienia', Konto: 'poczta.fm', Serwer: 'poczta.fm', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '554 <chudy_krs@poczta.fm>: Sender address rejected: Access denied', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 554, Numer błędu: 0x800CCC79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jeżeli masz pocztę na np. Interii to pisali w mailach, że trzeba we "Włąściwościach konta/Serwer" zaznaczyć "serwer wymaga uwierzytelnienia". Inaczej nici z wysyłania poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No wielkie dzieki :D Sprobuje. Co im nagle sie zmienilo nie informujac mnie o tym ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jak to nie informujac? Dostalem 2 maile na kazde konto. Jeden- informacja, drugi- przypomnienie. Pewnie zaspales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 To samo jest na wp.pl :( Na szczescie takze o tym poinformowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Bardzo mozliwe, ze potraktowalem maila jako kolejny spam z interii :P Ale dzieki, pomogla rada Majora Zadka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...