VaRtAn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Mam plyte glowna ecs k7s5a pro i nie bardzo wiem jak podpiac power i reset z obudowy. Wiem w ktorym miejscu ale nie wiem w jakim polozeniu je podpinac. wyglada to tak: (fp1) O(1)O(2)O(3)O(4) O(5)O(6)O(7)O(8}O(9) +acdi-led pw-bt +hd-led- reset hdd led wiem jak power led tez mniej wiecej: hdd pod 5i6 power led pod 1i2? Jezeli chodzi o power i reset to tu nie jestem pewien czy power pod 3i4? i czy reset pod 7i8, czy pod 8i9? i w jakim polozeniu? Pomoze ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wszystko jest dokladnie narysowane w instrukcji, takze przewody od budy sa podpisane wiec nie wiem w czym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaRtAn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 W tym problem ze nie mam zadnej instrukcji, gdybym mial to bym tutaj ine pisal tego topicu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 wprawdzie lepiej bedzie jak wypowiedza sie wlaciciele w/w plyty, ale wydaje mi sie ze na wszystkich plytach przy pinach sa narysowane takie "klamry" ktore obejmuja swoim zasiegiem odpowiednie piny power led, reset itd. na twoim miejscu po prostu sprawdzilbym, mestoda prob i bledow, plycie nic sie nie stanie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 z tego co pamieta mna moim bylym ecesie byly na plycie opisane piny bylo to troche smiesznie rozmieszczone ale dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaRtAn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wszystko sie zgadza z tymi podpisami i tak jak jest podpisane dokladnie podalem wyzej i mam tylko problem z resetem bo mam 2 wtyki a 3 slupki do wpiecia: i nie mam dokladnie pokazanego w ktore te slupki wpinac. Mam jedynie napisane reset a reszty sam mam sie domyslac. Jak ktos wie jak to zrobic, niech cos powie na ten temat 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ftp://ftp.ecs.com.tw/manual/mb/eng/k7/k7s...s5apro50eng.zip - instrukcja do twojej plyty. Chyba starczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaRtAn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Boshe ale ze mnie tuk :) ja juz tego manuala sciagalem. hyhy tylko jakos wypadlo mi to z glowy zupelnie. Dzieki QBorg :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...