zajecc Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, potrzebuję Waszej pomocy w wyborze dysku do laptopa. Jest to ASUS ROG Strix G531GU, kupiłem go z SSD 512Gb na M.2 PCIe, teraz chce dołożyć SATA na różne pliczki, tak żeby SSD został stricte pod system. Myślę o Dysk Toshiba 2TB 2.5" SATA III (HDWL120UZSVA) za 277 zł lub Dysk Seagate Barracuda 2TB 2.5" SATA III za 356 zł czy może znacie coś lepszego ? Czy warto dopłacić do Seagate ? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi Edytowane 28 Września 2019 przez zajecc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Mam 2 takie Toshiby w 2 laptopach, działają bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 nie warto dopłacać, zwłaszcza że tośka ma lepszą opinię od seagate a gwarancja ma tą samą długość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...