stoleckijacek Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Hey Mam problem i tym samym zwracam się z prośbą o rozszyfrowanie / podanie typu złącza które widnieje na załączonym zdjęciu. Jest to złącze w adapterze Sigma MC-11, niestety gdzieś zapodziałem przewód i nie mogę wykonać aktualizacji adaptera. Wymiary złącza to: 5mm x 2mm - wewnątrz widnieje 8 pinów / możliwe że 16, jednak skłaniam się ku pierwszej opcji. Jeżeli ktoś z forumowiczów rozpoznaje ten rodzaj gniazda, proszę o podanie typu kabla USB z odpowiednim zakończeniem Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 29 Września 2019 przez stoleckijacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Trochę przypomina mini AB, ale zdaje się, że to nie jest zwykłe USB i zostaje Ci kupić dedykowany kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...