e!Gr00bY Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Mam problem z socket'ami w NEO+. Tzn. brakuje mi ich. Problem pojawia się przy próbie połączenia poprzez klienta do FTP'a, podczas proby połaczenia z niektorymi serwami gier on-line czy gdy w koncu chce postawic FTP. Co robic? :roll: Standardowy kominikat: ! Socket Error: no more sockets? ~ Could not login to .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wysłałem mail'a do Tepsy (dwa różne adresy - info@neostrada.pl & tp.internet@kolory.tpi.pl) i zero odzewu... :( Kto wiec dlaczego brakuje mi wolnych socketow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Czy dzielisz neo? Czy masz ogniościankę? Prawdopodobnie masz poblokowane porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Nic nie dziele. Mam dla siebie. Po restarcie wszystko wrócilo do normy. Podejżanym został firewall - pewnie poblokował porty jak ktoś chciał za dużo zobaczyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ew. teoria odpalenia osiołka który otworzył milion połączeń ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jak ma 2k/xp to se moze otwierac polaczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...