zajecc Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 Witam, potrzebuję Waszej pomocy. Posiadam Microlaby Solo 7c - lekko zmodowane, wyłożone matą filcową, zmieniony kondensatory na zwrotnicach na MKP. Aktualnie zauważyłem problem z regulacją bass i treble, głośniki w ogóle nie reagują - głośność działa. Zastanawiam się nad zmianą tych głośników. Są podpięte do HTPC a htpc do TV. Telewizora używam jako ekranu dla htpc więc filmy, yotubube, spotify i tak jestem dinozaurem który nadal ma foobar2000 i kolekcję płyt z .flac. Myślę o typowo komputerowych czyli: 1. EDIFIER R2730DB 2. Fenda R30BT lub coś już naprawdę konkretnego tylko u mnie krucho z miejscem na wzmacniacz/amplituner także nie bardzo wiem na co patrzeć zawsze podobały mi się STX 150 lub Pylon Audio Pearl 25 ale to zjadałoby mój budżet dlatego wzmacniacz/amplituner to musiałaby być używka w niskiej cenie - czy warto w to ładować kasę ? Co do odsłuchu to lubię czyste brzmienie, bez dudnienia, bez zniekształceń. Z racji że posłużą także do kina, dobrze byłoby gdyby potrafiły oddać głębie i zejść niżej w trakcie efektów. Muzycznie to przede wszystkim jazz/soul następnie rap oraz rock i techno. Czy jesteście w stanie mi pomóc / podpowiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...