zavader Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Hi! Poniewaz mam zamiar kupic teraz karte graficzna i dzis bylem na gieldzie i o to czego sie dowiedzialem 1. GF Ti 4200 8x kosztuje 500 zl (MSI) 2. Raden 9500 PRO kosztuje 800 zl (Sapphire) 3. GF ti 4200 po podkreceniu jest tak samo dobry (a nawet lepszy ) od Radka... (???) 4. Nie oplaca sie kupowac radka ((???) 5. DirectX 9 nie bedzie hitem i nie warto kupowac radka :) I teraz pytanie - czy sprzedawca byl idiota czy po prostu zmieniona zostala produkcja GF TI??? Bo jak JA ostatnio siedzialem na forum to zdawalo mi sie ze to RADEON jest lepszy? Czy cos sie wydarzylo?! No nie wiem, w kazym badz razie prosze o porade jaka karte kupic (800-900 zl) zeby byla ok przez dluzszy czas... Wiem, wiem Radeon 9700 PRO ale on jest drogi... Z GORY DZIEKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja gdybym byl az tak bogaty :) nto bym kupil radeona 9500 pro , bo moze i da sie mocno podkrecic gf ale radeon niejest niepodkrecalny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Pozatym spujrz na baner na stronie Radeon 9500@9700 kupuj radeona i krec go ile sie da... Tak na boku kilka tematow pod tym znajdziesz temat ktory moze cie interesowac, nietrzeba sie powtarzac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 tak jak powiedział kolega mucha w tej chwili najlepszy jest 9500@9700 dopiero potem 9500pro a samym końcu ti4200 - tu nie ma się nad czym zastanawiać - bierz radka i ciesz się płynnością :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja mam tez zamiar kupic 9500 jak poswola warunki finansowe :/ moze nawet tego z banerka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 LOL :D Zdecydowanie FX 5200!!!! ^_^ hahahaha :P :lol: Szkoda, że nie dałeś w ankiecie ATI Mach czy innego S3 Trio :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 moze najpierw zajrzyj tutaj :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18762 jest pare linijek nizej niz twoj topic wiec nie rozumie sensu zalozenia twojego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 LOL :D Zdecydowanie FX 5200!!!! ^_^ hahahaha :P :lol: Szkoda, że nie dałeś w ankiecie ATI Mach czy innego S3 Trio :lol: Haha, to zobacz że ktoś postawił głos na GF FX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Bo to byłem ja ( dla jaj ;)) PS- przecież nie wszyscy muszą mieć leprzy komp- niech ludzie kupują FX-y :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No co to ma być ? Ankieta czy parodia ?? :-) Przecież każde dziecko wie iż Radek :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Only Radzio i nic innego sie nie liczy. Sam przesiadlem sie z GF4ti4400 i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 gdybym nie mial co robic z kasa ;) to tez bym radoslawa zapodal ale poki co moim zdaniem w moim przypadku to bezsensowne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...