szczeryalbert123 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Cześć, chciałbym upgradować swojego kompa po wielu latach, może wstyd pokazać, ale działam teraz na takim (screenshot). Po prostu od momentu kiedy popaliły mi się części, pare lat temu, zrobiłem wszystko po taniości, tak, żeby działał. Zwracam się z prośbą do Was, żeby wskazać mi jakieś części, które bym potrzebował do zbudowania komputera, bym mógł zagrać w coś bardziej wymagającego - coś jak nawet Fortnite na normalnych ustawieniach, czy LoL na wyższych. Budżet +/- 1000 zł. Warto jakieś części używanie? Co warto kupić w stanie nowym? Pomóżcie. Pozdrawiam! PS. Tak dla perspektywy, to na tym działa mi LoL na niskich i jakies tam Paladins. Edytowane 9 Października 2019 przez szczeryalbert123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrenicuS Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Mysle ze mozesz dokupic do tego: - dysk SSD [nie zwiekszy znacznie fps, ale szybkosc ladowania no i zostanie do nowego kompa] Crucial mx500 to dobry zakup - wymienic grafike na lepszy model [uzywka jakas z gwarancja rozruchowa] -dokupic RAM ja sam takiego kompa jak Ty mialem jeszcze rok temu, uzywalem w nim 8gb RAM i mialem SSDka, to sporo pomoglo Edytowane 9 Października 2019 przez IrenicuS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 W tym kompie nie ma co żeźbić , zostaw dysk , budę i ew. zasilacz a resztę sprzedaj . Potem masz 2 wyjścia - albo kupić jakiś polesingowiec z allegro na I5 2xxx lub wyżej i do tego GTX750Ti lub lepsza albo albo brać te części ( ew. bez psu ) i dać swoje dyski , budę i zasilacz , a do tego dołozyć GTX750Ti lub lepszą kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Zależy jaki jest zasilacz. Załóżmy, że jest ok więc proponuje RX 570 i drugą kość ram za to co zostanie dysk SSD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...