iktor83 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Cześć , już trzeci raz w tym tygodniu zawiesił mi się komputer i pokazał się zielony ekran , raz podczas grania , przy oglądaniu youtuba i podczas oglądania filmu . Mój sprzęt to R9 380 2GB , i5 3470 i 8 GB ramu zaznaczę że temperatury są OK , na grafice mam max 76 stopni na procesorze 52 podczas grania , w spoczynku grafika ma 34 stopnie . I teraz nie wiem z czego może wynikać ten zielony ekran po resecie działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Puść OCCT PSU ( POWER) test Edytowane 10 Października 2019 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktor83 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Ok dzięki , puściłem test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Nie wywala ? Kolejno puściłbym Aida64 extreme > ( Górna zakładka ) Narzędzia > Test stabilności systemu, z około pół godziny przynajmniej , by weeliminować błędy CPU ram etc ... Po tych 2 "zabiegach" zacznie być podejrzana karta graficzna ... Na ram masz podane prawidłowe napięcie ? Edytowane 10 Października 2019 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktor83 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Sorry ale ja nie jestem w ogóle w temacie jak sprawdzać jakie napięcie na ram czy inne takie puściłem ten test occt z automatu i nie było żadnych błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machoneykrk Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Siema problem ze sterownikami karty graficznej ,mam ten sam problem na 19.9.3 problem pojawia sie rzadziej pomaga tez odinstalowanie sterownika grafiki intela w cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...